Darth Malak

Go down

Darth Malak

Писане by Протостратор on 1st Февруари 2008, 6:36 am"This is but a taste of the dark side, to whet your appetite." — Darth Malak
Darth Malak(Дарт Малак) е гологлав, с бледа кожа човек. Неговата глава е украсена с голяма стоманена изкувствена челюст, която го покрива от под носа му надолу под брадата му и дори го захваща отзад. Тази протеза е направена заради тежка травма от Светлинен меч, травма заличила цялото му долно чене. Той носи много тясна червено оранжева броня, която показва неговата силна физика и наметнат с късо наметало, за да не се губи визията му на Тъмен лорд. Той винаги носи своят светлинен меч със себе си.
Дарт Малак бил много изкусен във бойните изкузтва и във владеенето на Силата, като повече тъмните сили като Force Lightning, Life Drain, и Choke. Той изпъквал също с хвърлянето на меча, макар че това не е способност само на тъмните лордове. Дарт Малак използвал усъвършенстван светлинен меч с по – дълго острие, което конкурирало което и да е друго нормално. Дръжката била идентична с тези на късите мечове.
Като много други Ситски лордове преди и след него, името на Малак може да произхожда от истинските езици – Mala на Лат. се използва за „голо чене” приблизително. Също така на лат. Malus озн. „лош”. Интересното е, че на Арабски думата „Malak” озн. „ангел”.
Ранна кариера
Малак и неговият най – добър приятел Реван били прехвърлени в Ордена на джедайте на Дантуин. Докато били там те открили Звездна карта оставена на планетата от Ракатите, същества управлявали Галактиката в далечното минало.
Когато Мандалорианските войни започнали и планетите от Външният Пръстен започнали да падат, Реван предизвикал Джедайският Съвет и изискал защитаването на Галактиката успоредно със Републиканската флота. Първият му последовател бил Малак, най – близкият му приятел. Заедно те присъединили към себе си много млади джедай и започнали да разбиват Мандалорианците битка след битка и накрая победили лидера им над Малакор 5. Двамата тръгнали със свойте кораби отвъд познатият космос и настоявали, че трябва да доунищожат останалите Мандалорианци. Докато били зад Пръстена те открили Star Forge, древното чудо на Ракатанските инжинери. Покварени от присъствието на Тъмната Страна и силата представена от звездните карти и Звездната Ковачница, Реван и Малак били обхванати и пропаднали към Тъмната Страна. Те намерили новата Ситска Империя далеч от джедайте и Републиката, Империя готова да ги следва.
Използвайки свойте таланти и статуса им на герой в очите на техните войници те си „извоювали” контрола на огромна комическа флота от старата Република и започнали завладяването й. Реван бил по – силният от двамата Ситски Лордове и пожелал титлата Тъмен Ситски Лорд, а Малак с неохота приел да му бъде ученик. Той нервничил под контрола на Реван и чакал подходящият момент да го замени.

Тъмен Ситски Лорд
Този момент дошъл, когато Републикански ударен екип воден от джедая Бастила Шан организирал атака срещу кораба на Реван. В опит да очисти силния джедай и учителя си, Малак наредил на оръдията на своят кораб да стрелят по този на Реван. Малак вярвал, че Реван бил мъртъв и взел командването на Ситската Империя, както и добил титлата Тъмен Лорд за себе си.
По време на войната срещу Републиката, Малак се страхувал от дарбата на Бастила в нейната Battle Meditation, рядка сила която и позволява да засили мощта на Републиканските сили, докато подривала волята на врага, това я правело заплаха за цялото Ситско военно дело. Дарт Малак харчел огромно количество ресурси в опит да я открие и залови.
Малак веднъж почти успял, когато направил блокада на Тарис. Той накрая унищожил цялата планета, за да предотврати нейното бягане, тя въпреки всичко тя успяла да се върне на Дантуин в компанията на свойте спасители. Между тези имало двама жители на Тарис, Мишън Вао и Заалбар който бил ууки. Пилот на Републиката Карг Онаси, дроида Т3 – М4 и самият Реван., той бил с преиначени спомени и се мислел за част от екипажа на Ендар Спайър. Точно той спасил Бастира то местните гангстери, но кой щеше да я спаси от Малак?
Малак научил за Реван и пратил учинкът си Дарт Бандон, но той бил убит от него. В търсенето на Бастила и Реван на източника на силата на Малак, той заловил Бастила и я превърнал в негова последователка и ученичка.
Не е очудващо как съдбата на Малак и тази на Бастила са толкова свързани. И двамата са - решителни, арогантни и небрежни за предупрежденията на техните учители за опасноста от Тъмната Страна. Но истинската причина за избора на Малак върху Бастила била тази изгода за Ситската Империя от нейната Battle Meditation срещу Републиката.
Накрая историята на Малак е доста трагична. Той е един от най – надарените и уважавани джедай в техния Орден и имал приятел като Реван за цъл живот. Но тръгвайки по тъмната пътека, той загубил респекта и приятелството в луд опит за получаване на повече сила, продавайки всичко това за страха, умразата и най накрая смъртта. Но дори след години в разлагане в Тъмната Страна, Малак не бил изцяло зъл. Както лежал на пода със смъртоносните си рани нанесени му от неговият най- добър приятел, той се чуделкакво е щяло да стане ако бил намерил пътят обратно към светлината както направил Реван, какво е можел да стори тогава… Той се опитал да обвини Реван за съдбата си, но после се отметнал и единственият човек кайто можел да вини са това как свършва всичко бил самият себе си. Скромен и подценен от това знание, все още победен от Реван въпреки всички умни планове и владения, Малак осъзнавал, че нищо не е могъл да направи преди и дори в бъдеще, за да се сравни нещата сторени от бившият си учител. Накрая признавайки своята малоценност, последните му думи били най – доблестните които някога е изричал: "And in the end, as the darkness takes me, I am nothing.” „И накрая, когато тъмнината ме вземе, а съм нищо.”

_________________
Качамак, качамак, вчера ядох, днеска пак!
avatar
Протостратор
Император
Император

Male
Брой мнения : 657
Age : 30
Местожителство : Асеновград
Принадлежност към Силата : Сит
Професия : Да спъ на някоя спирка
Points : 190
Registration date : 08.05.2007

Character sheet
Раса: Human
Клас: Dark Jedi
Репутация:
7/10  (7/10)

Вижте профила на потребителя http://balkanite.highbb.com/

Върнете се в началото Go down

Re: Darth Malak

Писане by Nakir on 7th Февруари 2008, 4:48 am

Ся земи добави и моя любимец Реван Twisted Evil
Можеш да напишеш че Малак се е казвал Алeк преди.
avatar
Nakir
Sith Minion
Sith Minion

Male
Брой мнения : 140
Age : 23
Местожителство : Корибан
Принадлежност към Силата : Сит
Points : 0
Registration date : 15.05.2007

Character sheet
Раса: Zabbrack
Клас: Sith
Репутация:
1/10  (1/10)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Darth Malak

Писане by Протостратор on 7th Февруари 2008, 7:47 am

Щом ти е любимец ти напиши биографията му

_________________
Качамак, качамак, вчера ядох, днеска пак!
avatar
Протостратор
Император
Император

Male
Брой мнения : 657
Age : 30
Местожителство : Асеновград
Принадлежност към Силата : Сит
Професия : Да спъ на някоя спирка
Points : 190
Registration date : 08.05.2007

Character sheet
Раса: Human
Клас: Dark Jedi
Репутация:
7/10  (7/10)

Вижте профила на потребителя http://balkanite.highbb.com/

Върнете се в началото Go down

Re: Darth Malak

Писане by Moul on 29th Март 2008, 7:48 am

avatar
Moul
Sith Apprentice
Sith Apprentice

Male
Брой мнения : 24
Age : 32
Местожителство : Courscont
Принадлежност към Силата : Сит
Професия : Sith
Points : 0
Registration date : 10.02.2008

Character sheet
Раса: Zabbrack
Клас: Sith
Репутация:
4/10  (4/10)

Вижте профила на потребителя http://revengeofthesith.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: Darth Malak

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите