Битка за надмощие ...

Страница 2 от 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Re: Битка за надмощие ...

Писане by Анидара on 11th Януари 2009, 12:50 pm

Анидара беше спокойна, както винаги по време на битка. Рядко влагаше чувства, когато се бие, защото смяташе, че трябва да изчисти техниката си напълно, а затова беше нужна концентрация.
- Двоен меч, а? - изкоментира Дакари. - Леля ти използваше два.
- Напълно неуспешно срещу мен. - довърши жената.
Последва удар от страна на джедая, който тя отби, но усети, че енергийносто острие е по-слабо, от колкото би трябвало да бъде.
"Виж ти, това вече е интересно. Ако си мисли, че ще му благодаря за жеста, просто е объркал човека."
Тъмната джедайка помисли, че Керел нарочно е намалил мощноста, за да й покаже, че лесно могат да се справят с нея. Ха, не й трябваше съжаление. Анидара умело въртеше двете остриета, техниката й беше безупречна. За секунда обаче усети познатото присъствие на Мара и се разконцентрира. В този момент Керел успя да пробие защитата й и я бутна един метър назад. Видимо непритеснена от факта, тя замахна към Мар, който се беше приближил. Придържайки меча си с една ръка, тя вдигна другата и призова Силата. Дакари беше леко неподготвен за подобно нещо, затова първите няколко секунди остана в плен на "Задушаване".

/ Сега нека пише Мар, и следващия пост се махам ^^ /

_________________
Sometimes you have to enter the darkness to save the light ...
avatar
Анидара
Sith Minion
Sith Minion

Female
Брой мнения : 138
Age : 26
Местожителство : ... Korriban ...
Принадлежност към Силата : Тъмен джедай, Consular
Професия : Ловец на реликви
Points : 39
Registration date : 03.03.2008

Character sheet
Раса: Human
Клас: Dark Jedi
Репутация:
4/10  (4/10)

Вижте профила на потребителя http://knights-wars.forumotion.com/forum.htm

Върнете се в началото Go down

Re: Битка за надмощие ...

Писане by Alexander on 11th Януари 2009, 1:52 pm

Анидара включи своя двоен червен меч, Керел също включи своето оранжево острие и в този момент меча на Мар се оказа в ръката. Той веднага активира синьото острие.
- Да, вярно. Забравих, че не нападате първи. - жената завъртя остриетата демонстративно. - Тогава нека е път на дамите.
Анидара нападна първо Мар, който контрира успешно и Керел веднага атакува, но жената парира удара с другото си острие. Тя и Дакари размениха няколко реплики, за да се разконцентрират взаймно, прецени по-младият джедай. Последваха редица от удари към тъмната джедайка, които тя отклоняваше безупречно, но изведнъж се разсея и Керел успя да я избута. Мар Стоун видя своя шанс и се приближи, за да я атакува отново, но изненадващо тя го изпревари. Двамата сблъскаха своите мечове и Анидара успя да го отблъсне, после вдигна едната си ръка към Дакари и той се вдигна във въздуха започвайки да се задушава. Мар не се подвоуми нито за миг и веднага се спусна в атака. Жената свали ръката си, за да се защитава от бързите удари, които следваха един след друг без да спират. Тя отстъпваше след неуморните удари на младия джедай, но защитата й не се пропукваше.


Последната промяна е направена от [ROTS]Alexander на 12th Януари 2009, 9:24 am; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
The Force will be with you, always!
avatar
Alexander
Член на Джедайския Съвет
Член на Джедайския Съвет

Male
Брой мнения : 1284
Age : 27
Местожителство : Beyond the Outer Rim...
Принадлежност към Силата : Light side
Професия : Jedi Knight
Points : 2175
Registration date : 20.04.2008

Character sheet
Раса: Human
Клас: Jedi
Репутация:
2/10  (2/10)

Вижте профила на потребителя http://www.revengeofthesith.org/

Върнете се в началото Go down

Re: Битка за надмощие ...

Писане by Анидара on 11th Януари 2009, 2:22 pm

Анидара се възхити на решителността на младия Стоун. Да, тя беше чувала за него. Сега, когато го беше видяла по от близо си спомни, че един неин стар познат, който наскоро си закупил амуниции от някакви откачалници, които завземали планета след планета, й бе казал, че покрай тях се върти млад джедай. Описанието съвападаше напълно. Тя се усмихна повече на себе си, от колкото на Мар. Харесваше решителни хора.
"Дано не премине към Тъмната страна."
Тъмната джедайка парираше всеки негов удар, опитвайки се да се приближи до откраднатия спидър. В момента я спасяваше единствено опитът й, защото ако не беше преживяла толкова, едва ли би могла да устои на силата на Стоун.
- Е, красавецо, мисля, че е време да се сбогуваме.
Жената се усмихна някак странно и мина в нападение. В този момент Дакари се освободи от Задушавето и падна на земята опитвайки се да си поеме дъх. Стоун го погледна за секунда, за да се увери как е, и точно в този момент Анидара атакува още по-яростно. Той успя да парира, разбира се, но отстъпи малко назад. Анидара изведнъж прибра остриетата на меча си и се правъртя назад. С изумителна скорост се насочи към спидъра и махвайки за сбогом на двамата джедаи изчезна в нощта.
"Сега, нека намерим онзи симпатяга Стан."
Главната й цел в момента беше поръчителят на смъртта й, и тя нямаше намерение да го остави да му се размине. Първо, разбира се, трябваше да си намери транспорт ако той беше на друга планета, но сега беше важно да се свърже с някой друг информатор. Някой по-високопоставен, който не може да бъде проследен. В съзнанието й изникна образа на Кандирия Тка`Ва и Анидара се усмихна. Момичето някога се обучаваше в Храма, но тъй като никой учител не я взе остана на важен политически пост. Въпреки това Кандирия започна да мрази джедаите, защото я бяха отхвърлили и се предаде на Тъмната страна.
"Тогава към Кандирия."
След минути спидъра летеше към "цивилизованите части" на Корускант. Известната лична съветничка на сенатора на Алдераан живееше тук със семейството си, когато имаше събрания на Съвета. А точно на следващия ден имаше такова.
Анидара спря превозното си средство на площадката за кацане и скочи чевръсто. Изведнъж усети присъствието на човек трениран в Силата и несъзнателно извади меча си. Без дори да мисли, жената се извъртя и спря мощния удар на някакъв мъж с закрито от маска лице.
- Защо не умря, когато трябваше?! - извика ядно той.
Без да губи време, мъжът нанесе още един удар, който Анидара отблъсна замахвайки с второто острие. Непознатият не се поколеба и скочи във въздуха, за да я разсее и замахна с меча си. Тъмната джедайка обаче съвсем не се притесни и с два замаха, освен че го приземи бързо, ами успя да избие меча от ръцете му.
- А сега, нека те довършим. - тя се усмихна на криво.
Мъжът се изсмя и скочи от площадката върху преминаващ на близо спидър.
- Ти ще умреш първа! Те ще дойдат, и нито Реван, нито никой не може да ги спре!
Мъжът изчезна някъде сред огромния трафик на столицата. Анидара прибра оръжието си и се насочи към дома на Кандирия размишлявайки над думите на нападателя си, който вероятно бе Стан.


Последната промяна е направена от shadow_mist на 11th Януари 2009, 4:41 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Sometimes you have to enter the darkness to save the light ...
avatar
Анидара
Sith Minion
Sith Minion

Female
Брой мнения : 138
Age : 26
Местожителство : ... Korriban ...
Принадлежност към Силата : Тъмен джедай, Consular
Професия : Ловец на реликви
Points : 39
Registration date : 03.03.2008

Character sheet
Раса: Human
Клас: Dark Jedi
Репутация:
4/10  (4/10)

Вижте профила на потребителя http://knights-wars.forumotion.com/forum.htm

Върнете се в началото Go down

Re: Битка за надмощие ...

Писане by DARTHVERENI on 11th Януари 2009, 4:20 pm

Керел падна на земята след задушаването, но почити веднага се изправи
- И преди имаше добра техника, а сега още повече - отбеляза той загледан в отдалечаващия се спидер. - Ти също се би добре - обърна се към по младия джедай. - Каза, че дроидът ти е наблизо. Да вървим да го вземем. - Двамата едва бяха направили няколко крачки, когато изведнъж отново усетиха присъствие в силата и пред тях се изправиха трима дущи. В средата беше жена на около 40г. с къса руса коса и очи в същия цвят.
- Здрасти Мара - каза Керел
- Май не е приятно - поклати глава сестра му. - Някой в който си бил флюбен сега да е на тъмната страна и да ти е противник. Момент - засмя се ехидно. - Май трябваше да го кажа в сегашно време. Впрочем тая още е единствената личност, която мразя повече от теб. И когато приключим с вас ще се погрижа и за нея. Ако още е жива. А сега - тя задейства червения си лазерен меч и с единия от придружителите и нападнаха Керел. За другия остана Стоун

/ Мара е била джедай консулар и използва Шиен. Но макар и надарена в Силата ( повече от брат й ) не я бива особено с меча. Керел пък използва комбинция от Чий Шо и Макаши с някой елементи на Соресу, Атару и Шиен. А заедно с това и Терас Каси/
avatar
DARTHVERENI
Sith Assassin
Sith Assassin

Male
Брой мнения : 254
Age : 42
Местожителство : Набу
Принадлежност към Силата : сив джедай (сентинел-наблюдател(
Професия : търсач на знание
Points : 89
Registration date : 05.12.2008

Character sheet
Раса: Human
Клас: Jedi
Репутация:
4/10  (4/10)

Вижте профила на потребителя http://www.new-jedi.forumotion.net

Върнете се в началото Go down

Re: Битка за надмощие ...

Писане by Alexander on 12th Януари 2009, 10:14 am

Анидара избяга. Но Керел и Мар не се впуснаха веднага след нея. Прибраха мечовете си.
И преди имаше добра техника, а сега още повече - отбеляза той загледан в отдалечаващия се спидер. - Ти също се би добре - обърна се Керел към по младия джедай. - Каза, че дроидът ти е наблизо. Да вървим да го вземем.
- Да, наблизо е. Да го вземем и полсе ще тръгнем по петите й.
Двамата тръгнаха, но почти веднага усетиха онова присъствие в Силата, което Керел беше определил като своята сестра - Мара. Пред двамата джедай, сякаш от нищото се изправиха трима души, а в средата беше една жена, за която Мар реши, че е въпросната сестра и каза:
- Това сигурно е сестра ти - Керел не отговори, а се обърна към Мара:
- Здрасти Мара - след което, жената взе думата, а в гласа и се усещаше предизвикателство.
Изведнъж тя задейства своя червен лазерен меч и заедно с единия мъж до себе си нападнаха Керел. Без да се замисля третият забрак се спусна към Мар с вече активиран меч. Джедаят реагира мигновенно, парира атаката и започна да отстъпва. Не можеше да мисли за Керел, който в момента имаше доста по-трудна задача, трябваше да се концентрира върху своя противник. Да го победи и чак тогава да помогне на Дакари.
Тъмният джедай продължаваше, своята бърза и свирепа атака, но Мар отклоняваше удар след удар. Последва кратка пауза. Онзи отново се хвърли в атака и се опитваше по всякакъв начин да пробие силната защита. Видя парче метал на земята, близо до противника си. Незабележимо чрез Силата я придърпа точно зад Мар, който продължаваше да отстъпва - атаката не беше приключила. Младият джедай се препъна и загуби равновесие, след очевидния пробив в защитата му успя някак да се защити, но с цената мечът му да бъде избит от ръката. Видя в какво се беше препънал и призова Силата. Тръбата се вдигна във въздуда и полетя към противника му. Тъмният джедай успя с невероятна скорост да се завърти и да среже метала, само това трябваше на Мар. С невероятна скорост издърпа меча си, който лежеше на 3 метра от него. Включи синьото острие и атакува светкавично, но онзи отново беше готов, но този път не толкова уверен. Двата меча се сблъскаха. Мар започна атака от ляво и успя да изненада противника си, който парира, но започна да отстъпва след все по успешните атаки на джедая. Противника отстъпваше. Нещо се беше случило. Забракът владееше положението, но младокът някакси беше обърнал ситуацията.
Мар правеше все по-успешни и бързи атаки след, което
се направи че губи равновесие и онзи нападна, както джедаят очакваше. Стоун залегна за да избегне удара, вместо да отстъпи или да парира. С рязко изправяне отби меча на вече твърде близкия противник и заби острието между гърдите и корема на забрака. Синьото острие се подаваше от гърба му. Мар изтегли меча си и противника му се свлече безчувствен на земята. Джедаят се огледа къде беше Керел със своите протиници, за да му се притече на помощ.


Последната промяна е направена от [ROTS]Alexander на 12th Януари 2009, 11:46 am; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
The Force will be with you, always!
avatar
Alexander
Член на Джедайския Съвет
Член на Джедайския Съвет

Male
Брой мнения : 1284
Age : 27
Местожителство : Beyond the Outer Rim...
Принадлежност към Силата : Light side
Професия : Jedi Knight
Points : 2175
Registration date : 20.04.2008

Character sheet
Раса: Human
Клас: Jedi
Репутация:
2/10  (2/10)

Вижте профила на потребителя http://www.revengeofthesith.org/

Върнете се в началото Go down

Re: Битка за надмощие ...

Писане by Анидара on 12th Януари 2009, 10:55 am

Анидара седеше удобно на един голям диван. Срещу нея се беше разположила свободно жена на нейната възраст, която демонстративно подрънкваше с бижутата си. Доста кичозна и грозна история, но Кандирия никога не би могла да се впише като джедай или сит. Не, че не беше зла и можеше да се каже, че е на Тъмната страна, напротив. Просто беше повърхностна и дребнава и не можеше да разбере ученията нито на доброто, нито на злото.
- Не може да идваш в къщата ми само, за да ме питаш как съм. - жената се усмихна отмятайки русата си коса назад. - Искаш нещо повече.
"Колко си проницателна!"
- Не, нищо не искам. Между другото имаш симпатични деца. - Анидара кимна към двете момченца, които се бяха показали на вратата.
Кандирия настръхна като котка и бързо стана хокайки ги да си лягат.
- Те не са ти виновни. - русокосата седна отново на мястото си. - Нека не увъртаме, Дара, кажи какво искаш и да приключваме.
Тъмната джедайка небрежно огледа заобикалящата я обстановка. От всякъде лъхаше на вкус и лукс. Очевидно Кандирия беше много повече от съветничка на онзи Сенатор. Тънка усмивка се появи по лицето на Анидара и тя каза едва чуто :
- Мъжът ти знае ли?
Кандирия я погледна невярващо и уплашено. В очите й се четеше първичен страх, който винаги подчинява по-слабите.
- Не... не. Но ти няма да посмееш.
- И как ще ме спреш? - Анидара взе една метална фигурка от шкафчето до себе си и започна да я върти в пръстите си. Погледът й преминаваше ту към събеседничката й, ту към вратата на спалнята. Обичаше да създава напрегната атмосфера.
- Добре. Ще направя каквото кажеш. - русокосата отпусна примирено ръцете си.
Усмивката на тъмната джедайка премина в тих смях, който съвсем обърка КАндирия.
- Тогава, - Анидара я погледна остро. - Стан Кауфост.
Тъмната се облегна назад доволно.
"Трябва да знае все нещичко."
Лицето на Кандирия прибледня още повече. Тя оправи нервно полите на ефирната си рокля и с треперщ глас започна :
- Истинското му име е Данте Манаал. Повечето мислят, че е тъмен джедай като теб, но въсщност е сит. - русокосата навлажни притеснено устните си. - Залавянето му е доста ... сложно. Той е търсен вече десет години от джедаите за ужасните си престъпления. На 29 години е, но е напълно покварен. Взел е за своя съпруга и ученичка Мара. Мара Дакари. Двамата сеят ужас из Външния пръстен вече доста години.
Кандирия се огледа плахо сякаи очаквайки нещо да я порази на секундата.
- Е, това ли е?
Русокосата присви очи и се приближи още малко :
- Вярва в древните сити и завръщането им от непознатите региони.
Да, това съвсем логично свързваше Реван с думите на Данте. Но Реван беше същуствувал преди 4000 години. Това не беше нормално. Някой луд пак беше захванал стара идея и имаше намерение да я възроди.
- Но Реван е мъртав от хилядолетия.
Кандирия се изсмя късо и хрипливо :
- Но не и това, от което се е страхувал.
Значи беше истина. Древните сити бяха някъде там и чакаха, за да направят своя удар. Анидара превъртя замислено фигурката в ръцете си и я остави на мястото й. Без да каже нито дума излезе от дома на старата си позната оставяйки я цялата трепереща и изпотена от ужас.
"Данте Манаал. Чудесно. Време е да разберем защо ти преча и разбира се, да ти покажа, че ти си излишния. Но нямам следи. Но пък имам два варианта."
Тъмната джедайка се усмихна и проверявайки спидъра си за някакви саботажи реши, че ще е най-добре да приведе в действие плана си утре. Надяваше се, че всичко ще премине по план.
След секунди Анидара летеше към старият апартамен на един неин приятел иториан. Той я беше подслонил като проява на добрина и жената му беше изключително благодарна. Именно затова носеше със себе си малко чувалче със стимуланти, лекарства и сносна храна.

_________________
Sometimes you have to enter the darkness to save the light ...
avatar
Анидара
Sith Minion
Sith Minion

Female
Брой мнения : 138
Age : 26
Местожителство : ... Korriban ...
Принадлежност към Силата : Тъмен джедай, Consular
Професия : Ловец на реликви
Points : 39
Registration date : 03.03.2008

Character sheet
Раса: Human
Клас: Dark Jedi
Репутация:
4/10  (4/10)

Вижте профила на потребителя http://knights-wars.forumotion.com/forum.htm

Върнете се в началото Go down

Re: Битка за надмощие ...

Писане by DARTHVERENI on 12th Януари 2009, 11:44 am

Керел отбягна атаките и блъсна сестра си с помощта на силата. След това веднага нападна другият си противник, който беше зеленокож туйлек. Онзи парира успешно, но джедаят се възползва от удалата се възможност и брутално го изрита в слабините. Туйлекът изпусна меча и се преви. Следвищият ритник го изправи и го изпречи на пътя на хвърления от Мара меч. Керел се впусна в яростна атака. Не беше забравил смъртта на брат си и семейството му, а и заплахата спрямо Анидара допълнително го беше разсърдила. Мара успешно се защитаваше с помощта на силата, дори веднъж конраатакува, но дори и така на два пъти, за малко да бъде ударена от оранжевото острие. Поредният удар разряза дръжката на меча на тъмната джедайка, заедно с това й отсече два пръста. Миг след това ботушът на Керел ( №47) се стовари върху носа й и се дочу хрущене. Тя залитна. Видя, че Мар се е справил със забрака и с две задни салта се отдалечи. От там извика на езика на ситите:
- Те ще се върнат! И този път завинаги! - След това извади граната от джоба си и я хвърли по двамата. Те успяха да я избегнат, обаче това даде време на Мара да изчезне.
- Май нещата са доста по - сериозни, отколкото изглеждат. - измърмори Керел и каза на спътника си за последните й думи

_________________
За да победиш чудовище трябва да станеш чудовище. Или поне да откриеш, че си способен на постъпки, които си смятал за невъзможно да извършиш

Lоve doesn't lead to the dark side. She will save you, not condemn you"

May the living force be with us
avatar
DARTHVERENI
Sith Assassin
Sith Assassin

Male
Брой мнения : 254
Age : 42
Местожителство : Набу
Принадлежност към Силата : сив джедай (сентинел-наблюдател(
Професия : търсач на знание
Points : 89
Registration date : 05.12.2008

Character sheet
Раса: Human
Клас: Jedi
Репутация:
4/10  (4/10)

Вижте профила на потребителя http://www.new-jedi.forumotion.net

Върнете се в началото Go down

Re: Битка за надмощие ...

Писане by Alexander on 12th Януари 2009, 11:58 am

- Впечатляващо - каза Мар на джедая до него.
- Кое - попита Керел.
- Това, че успя да се справиш с двама едновременно. Чувал съм от своя учител, че тъмните джедай са изключително могъщи. - замисли се, а после добави. - След коя от двете ще тръгнем. Смятам, че нямаме време да докладваме на Съвета - ще изпуснем следата.

_________________
The Force will be with you, always!
avatar
Alexander
Член на Джедайския Съвет
Член на Джедайския Съвет

Male
Брой мнения : 1284
Age : 27
Местожителство : Beyond the Outer Rim...
Принадлежност към Силата : Light side
Професия : Jedi Knight
Points : 2175
Registration date : 20.04.2008

Character sheet
Раса: Human
Клас: Jedi
Репутация:
2/10  (2/10)

Вижте профила на потребителя http://www.revengeofthesith.org/

Върнете се в началото Go down

Re: Битка за надмощие ...

Писане by Анидара on 12th Януари 2009, 12:25 pm

Анидара се усмихна приветливо на възрастния иториан, който хапваше тихо до нея. Беше останала цялата нощ будна, за да лекува раните му. Едно че той нямаше да се справи само с лекарствата, ами имаше и сериозни вътрешни увреждания, които изискваха по-специфична намеса на адепт на Силата.
- Защо го направи? - попита най-накрая той.
Гласът му беше вече по-сигурен и силен от преди. Това накара жената да се почувства добре.
- Кое? - тя се излегна удобно на леглото.
Оставаха два часа до изгрев.
- Помогна ми. А си на Тъмната страна?
Възрастния иториан остави храната на страни и потупа леглото :
- Не че, не съм благодарен, но усещам такива неща. - старецът се прокашля. - Защо го направи?
Анидара го погледна. Очите й не изразяваха нищо - нито спокойствие, нито раздразнение, просто нищо. Сякаш не беше тук.
"Защо го направих? Защото така трябва. Защото така реших."
Жената бързо се върна от унеса си и се усмихна :
- Разнообразието е хубаво нещо.
Стана от леглото. Поредната й слабост. За кой ли път помагаше на болни старци и малки дечица?! Вече не помнеше. Държеше се лошо с много хора, убиваше, крадеше, но никога не правеше зло на болни.
- Мисля да поспя. Събуди ме след три часа.
Иторианът се усмихна приветливо и е насочи към другата стая. Анидара хъври един поглед към тъмното небе на Корускант и без да каже нищо легна. Не, въпреки че беше способна да върши добро, за нея вече нямаше изкупление. Не и след като уби свой роднина. За секунда нещо я пристегна в гърлото, но тя бързо го игнорира и отново придоби твърдия си вид. Проклетата й съвест се обаждаше, когато не трябва. Тъмната джедайка затвори очи и заспа.
Както винаги, от седем години насам, не сънува нищо.

_________________
Sometimes you have to enter the darkness to save the light ...
avatar
Анидара
Sith Minion
Sith Minion

Female
Брой мнения : 138
Age : 26
Местожителство : ... Korriban ...
Принадлежност към Силата : Тъмен джедай, Consular
Професия : Ловец на реликви
Points : 39
Registration date : 03.03.2008

Character sheet
Раса: Human
Клас: Dark Jedi
Репутация:
4/10  (4/10)

Вижте профила на потребителя http://knights-wars.forumotion.com/forum.htm

Върнете се в началото Go down

Re: Битка за надмощие ...

Писане by DARTHVERENI on 12th Януари 2009, 12:32 pm

- Някой наистина са могъщи - отвърна Керел. - Други не чак толкова. И ще тръгнем след Анидара. И без това Мара ни иска и двамата мъртви и сигурно ще се възползва. Особено, ако онзи/онези който е пратила след Анидара се е/са се провалил/и.
" Ако е мъртва Мара по - добре да почне да си пише завещанието, защото лично ще я хвърля на някой ранкор."
- Освен това пак ще опитам да я върна към светлината. Не разбрах, защо точно мина на тъмната страна, изглежда е свързано с поредната смърт на учителя й. Месец преди да се запознаем са убили и предишния. А донякъде и аз имам вина. Но, каквато и да е причината, за нея поне има надежда.- " Ако пък ме и обикне идеално" - А за Мара вече е прекалено късно... Интересно - каза след малко - кои са тези те? И защо го каза на Ситски? - Двамата стигнаха до дроида на Стоун.


Последната промяна е направена от DARTHVERENI на 12th Януари 2009, 4:33 pm; мнението е било променяно общо 1 път
avatar
DARTHVERENI
Sith Assassin
Sith Assassin

Male
Брой мнения : 254
Age : 42
Местожителство : Набу
Принадлежност към Силата : сив джедай (сентинел-наблюдател(
Професия : търсач на знание
Points : 89
Registration date : 05.12.2008

Character sheet
Раса: Human
Клас: Jedi
Репутация:
4/10  (4/10)

Вижте профила на потребителя http://www.new-jedi.forumotion.net

Върнете се в началото Go down

Re: Битка за надмощие ...

Писане by Alexander on 12th Януари 2009, 1:56 pm

- Няма ли да е по-добре да проследим Мара - попита по-младият джедай. - изглежда ми, че иска да ни навреди повече от Анидара. Хайде R3 - малкият астро дройд тръгна след джедайте. - Дори да последваме Анидара, дали е наистина възможно да я привлечем на наша страна. Не мисля, че ще успеем. Тя е убедена, че е вършила много зли неща - настъпи мълчание. Керел се беше вглъбил в мислите си. След малко Мар попита отново - От къде казваш можем да се сдобием с превоз?

_________________
The Force will be with you, always!
avatar
Alexander
Член на Джедайския Съвет
Член на Джедайския Съвет

Male
Брой мнения : 1284
Age : 27
Местожителство : Beyond the Outer Rim...
Принадлежност към Силата : Light side
Професия : Jedi Knight
Points : 2175
Registration date : 20.04.2008

Character sheet
Раса: Human
Клас: Jedi
Репутация:
2/10  (2/10)

Вижте профила на потребителя http://www.revengeofthesith.org/

Върнете се в началото Go down

Re: Битка за надмощие ...

Писане by Анидара on 12th Януари 2009, 3:03 pm

Слънцето едва докосваше с нежните си лъчи заспалия град, когато възрастния иториан влезе в стаята на жената. Тя беше заспала мигновено и досега не беше помръднала. Старецът все още не разбираше защо му е помогнала, но беше факт, че той се чувства по-добре.
Усмихна се.
Понякога всички бягат от това, което вече имат и си мислят, че не могат да притежават.
- Време е.
Той едва беше произнесъл думите, но Анидара се събуди мигновено. Тя погледна стареца, а после очите й обходиха стаята, колкото да се сети къде е, и отново се спряха върху него. Тъмната джедайка стана бавно, без да каже нищо.
- Тръгвам.
Това беше единственото нещо, което каза преди да излезе от стаята. Старецът не отвърна нищо, а остана загледан в нея.
След минути Анидара се намери извън жилището му и в гърдите я блъсна тежкия въздух. В ниските части на Корускант беше доста мръсно и трудно за живеене. Тя се огледа насам-натам сякаш чакайки някого и сложи качулката си.
"Трябва ми освежително питие и закуска."
Тъмната джедайка се качи на спидера и се извиси нагоре. Имаше намерение да започне деня като нормален човек, а после да мисли какво да прави. В този момент съзнанието й беше изчистено от присъствието на всякакви мисли и тя се чувстваше като преродена.
Анидара стигна до избраното от нея заведение и остави спидъра отпред. Без да се бави тя влезе в заведението за бързо хранене и седна на една масичка за двама. Собственикът на това място беше неин стар познат. Ха, тя май имаше познати на всякъде.
- Какво да е за вас, мадам?
Една червенокоса жена се приближи примлясквайки мазно дъвка.
- Три чаши портокалов сок, палачинки с шоколад, плодова салата и шоколадова торта.
Жената си записа и взирайки се в листа си най-накрая каза :
- Това прави 23 кредита.
- Въсщност заведението черпи. - Анидара се усмихна прекалено убедително.
- Всъщност заведението черпи. - сервитьорката повтори като робот и изчезна към кухнята.
Тъмната джедайка поклати развеселно глава и се вгледа в живота преминаващ покрай нея.
"Сега, трябва да проследя Мара, или да да се предам на Съвета, или да потърся помощта на Дакари и Мар, или да се справя сама."
Явно възвожностите днес излизаха повече от две. Сервитьорката се върна след минути носейки поръчката и някаква бележка.
- Господинът на бара каза, че е за вас.
Анидара прие храната и отвори бързо бележката без да поглежда към бара :
"Светлинната котка, 21 часа, тази вечер, питай за Тойк. Знам, че търсиш Данте."
Тъмната дори не си направи труда да се обърне, знаеше, че онзи зад нея вече е изчезнал.
- Благодаря. - тя кимна към сервитьорката и я отпрати с поглед.
Значи вече имаше уредена среща. Беше й интересно какво ще я излъже онзи. Анидара се засмя. Знаеше, че това е стопроцентов капан, но щеше да отиде. Обичаше да гледа смъртта в очите.
Но сега беше време за закуска.

_________________
Sometimes you have to enter the darkness to save the light ...
avatar
Анидара
Sith Minion
Sith Minion

Female
Брой мнения : 138
Age : 26
Местожителство : ... Korriban ...
Принадлежност към Силата : Тъмен джедай, Consular
Професия : Ловец на реликви
Points : 39
Registration date : 03.03.2008

Character sheet
Раса: Human
Клас: Dark Jedi
Репутация:
4/10  (4/10)

Вижте профила на потребителя http://knights-wars.forumotion.com/forum.htm

Върнете се в началото Go down

Re: Битка за надмощие ...

Писане by DARTHVERENI on 12th Януари 2009, 3:11 pm

- За Мара си прав - отвърна Керел. - Но с удоволствие би се отървала и от Анидара. Дори и само, за да ме нарани. А за връщането мрака и светлината са във всеки от нас и всеки може да мине на тъмната страна. Или на светлата, но поне според мен второто е много по - трудно. В крайна сметка изборът е изцяло личен. Що се отнася до Анидара, дълбоко в нея има нещо добро. Разбрах го докато се биехме. Пристигнахме - обяви той, когато спря пред една врата и потропа. Отвори се шпионка, а после и цялата врата. На прага стоеше възрастен кифар, който поздрави Дакари, като стар приятел и погледна спътника му.
- Мар Стоун - Ларго Венд - запозна ги Керел и веднага мина на въпроса. - Трябва ни спидер, за тримата. И информация.
- Веднага ще се погрижа - Отвърна кифара. През това време пийнете малко горещ шоколад. В прочем как е семейството?
- Добре са. - отвърна Керел. Е Джак миналия месец го простреляха, но се оправи.
- Радвам се, че всичко е наред. А сега отивам да подготвя спидера.
Керел се настани в едно кресло, наля си шоколад от каната на масата и отпи.

_________________
За да победиш чудовище трябва да станеш чудовище. Или поне да откриеш, че си способен на постъпки, които си смятал за невъзможно да извършиш

Lоve doesn't lead to the dark side. She will save you, not condemn you"

May the living force be with us
avatar
DARTHVERENI
Sith Assassin
Sith Assassin

Male
Брой мнения : 254
Age : 42
Местожителство : Набу
Принадлежност към Силата : сив джедай (сентинел-наблюдател(
Професия : търсач на знание
Points : 89
Registration date : 05.12.2008

Character sheet
Раса: Human
Клас: Jedi
Репутация:
4/10  (4/10)

Вижте профила на потребителя http://www.new-jedi.forumotion.net

Върнете се в началото Go down

Re: Битка за надмощие ...

Писане by Анидара on 13th Януари 2009, 6:12 am

Закуската беше приятна и питателна. Тъмната джедайка се усмихна въпросително на сервитьорката, която я гледаше леко уплашено от другия край на стаята. Червенокоската се смути и се обърна на другата страна.
"Деца."
Анидара стана от мястото си, когато усети, че някой се приближава към нея. Да, беше чувствителен към Силата, при това последовател на Светлината. Без никакви въпроси тя седна на мястото си и зачака. След секунди на другия стол седна някакъв мъж, на около 25-30 години, който се вгледа ядосано в нея. Жената стоеше предизвикателно без да казва нищо. Рядко първа заговаряше човек, който е дошъл при нея.
- Не можеш да правиш каквото си искаш! - процеди през зъби той.
"Най-накрая! Мислех, че никога няма да проговориш."
- И кой го казва? - Анидара се наклони леко напред.
- Аз! Съвета! Всички!
Тъмната джедайка отново се облегна спокойно назад. Този човек може би все още не знаеше, но скоро щеше да бъде обгърнат в мрак. Анидара ясно виждаше по реакциите му, че Тъмната страна е силна в него.
"Когато питаш нещо джедай, той никога не отоговаря с "аз"."
- Нима?! - тя вдигна въпросително вежда. - И кое е това нещо, което правя и ти не приемаш?
Мъжът видимо се опитваше да озапти емоциите си и накрая с огромно усилие като че ли успя. Тонът му се промени и гласът стана по-благ :
- Месиш се, където не трябва. Първо въобще не трябваше да се връщаш на Корускант, има прекалено много хора, които желаят смъртта ти!
Е, това вече беше интересно. Джедай да предупреждава свой противник за опасност. Не, че не беше характерно за тях, но без да го познава ...
- От кога някой на Светлата страна го е грижа за нас, тъмните?
Очите на мъжа проблеснаха изумено.
- Виж, не съм тук, защото така искам. - той измъкна нещо изпод робата си и го скри в ръката си. - Не би трябвало да правя това, в разрез с принципите ми е, но трябва да ти предам това.
Мъжът извади малката холограма и я връчи тайно на Анидара.
- И спри да се месиш. Всичко, което правиш се усеща по някакъв начин в Силата. Е, разбира се, не от всички, но двама от майсторите са способни да следят всяко твое движение.
Тъмната джедайка се подсмихна и се наведе напред, този път повече от преди, и прошепна в ухото на младия джедай :
- Не съм се надявала и на друго.
Той я изгледа неразбиращо. Анидара му намигна чаровно и стана. Нямаше повече работа тук. Трябваше да посети още няколко места, а довечера имаше среща. Да, определено завръщането й към света на живите беше бляскаво.

_________________
Sometimes you have to enter the darkness to save the light ...
avatar
Анидара
Sith Minion
Sith Minion

Female
Брой мнения : 138
Age : 26
Местожителство : ... Korriban ...
Принадлежност към Силата : Тъмен джедай, Consular
Професия : Ловец на реликви
Points : 39
Registration date : 03.03.2008

Character sheet
Раса: Human
Клас: Dark Jedi
Репутация:
4/10  (4/10)

Вижте профила на потребителя http://knights-wars.forumotion.com/forum.htm

Върнете се в началото Go down

Re: Битка за надмощие ...

Писане by DARTHVERENI on 13th Януари 2009, 7:57 am

Бащата на Керел контролираше голяма част от подземния свят на Набу и съседните три системи - контрабанда, хазарт и рекет. Той почина преди 5 г. и Джак, първото от 6-те му деца - 3 момчета и 3 момичета, от които пък Мара беше 2-ро и най-голяма, а Керел 4-то и най-малкия и от които бяха живи само те тримата го наследи. Тогава Ларго работеше за семейството, но напусна и се захвана с по - почтен бизнес, който вървеше добре.
Кифарът се върна и седна до двамата джедаи
- Малък проблем. Ще отнеме поне 2 часа да подготвя подходящ спидер. - наближаваше изгрев. - А каква информация ти трябва?
- Накратко - и джедаят обясни за Анидара. Накрая завърши с: - Иди да подготвиш спидер, а през това време аз ще дремна на канапето. Събуди ме веднага щом си готов. И ако той - посочи Мар с поглед - иска да отдъхне настани го. - Керел легна и скоро заспа. Няколко часа след това Кифарът го събуди. Двамата джедаи се разделиха с него и заедно с дроида се качиха в спидера.
Превозното средство се издигна. Внезапно предавателят на Керел изпиука.
- Добре. Нека е в готовност. - Веднага след това получи и друго съобщение. Изслуша и него и се обърна към Стоун:
- Първото съобщение беше от дроида ми (арфор-дисикс или само дисикс) поправил ми е кораба. Другото беше за Анидара. Някой си Тойк имал информация за нея и около 21 ч. щял да бъде в заведение на име " Светлинната котка" . И ние ще бъдем там. Освен това снощи са я видели да влиза в някаква къща. Отиваме да проверим. Дай надолу.

/ Сега отиваме при иторианеца и после предлагам да пишем в котката/
avatar
DARTHVERENI
Sith Assassin
Sith Assassin

Male
Брой мнения : 254
Age : 42
Местожителство : Набу
Принадлежност към Силата : сив джедай (сентинел-наблюдател(
Професия : търсач на знание
Points : 89
Registration date : 05.12.2008

Character sheet
Раса: Human
Клас: Jedi
Репутация:
4/10  (4/10)

Вижте профила на потребителя http://www.new-jedi.forumotion.net

Върнете се в началото Go down

Re: Битка за надмощие ...

Писане by Alexander on 13th Януари 2009, 11:04 am

Керел реши да си полегне, това не се стори лоша идея и на Мар - беше доста изморен след двата, определено не влизащи в графика му дуели с тъмни джедай.
Стоун поспа малко, но изненадващо се събуди бързо, само след час, Керел не беше станал още. Кифарът дойде и Мар попиат за спидера.
- Ще е готов след по-малко от 2 часа.
- Чудесно, би ли събудил Керел когато е готов.
- Разбира се.
R3 изпиука от ъгъла, когато Ларго излезе.
- Да, знам че трябваше да отидем първо в джедайският Храм, за да докладваме за миналата мисия. - каза Мар. Последваха още обезпокойтелни изпиуквания. - Не се напрягай чак толкова. Ще им докладваме като се върнем. Изникна нещо. Ако минем първо през Храма ще загубим следата. - последваха още пиукания, но този път Мар не отговори. Беше се замислил. Керел беше прав, наистина у Анидара се усещаше добро, каквото нямаше у Мара и нейните приятели. Може би Мара наистина ще нападне Анидара и тогава ще са стигнали и до двете. Мар прекара следващите 2 часа в размисъл, после Керел се появи и двамата се сбогуваха с Ларго и двамата джедаи заедно с R3 тръгнаха със спидера.

_________________
The Force will be with you, always!
avatar
Alexander
Член на Джедайския Съвет
Член на Джедайския Съвет

Male
Брой мнения : 1284
Age : 27
Местожителство : Beyond the Outer Rim...
Принадлежност към Силата : Light side
Професия : Jedi Knight
Points : 2175
Registration date : 20.04.2008

Character sheet
Раса: Human
Клас: Jedi
Репутация:
2/10  (2/10)

Вижте профила на потребителя http://www.revengeofthesith.org/

Върнете се в началото Go down

Re: Битка за надмощие ...

Писане by Анидара on 13th Януари 2009, 11:43 am

Времето летеше неуморно. Младата тъмна джедайка едва беше посетила няколко от предишните си приятели на Корускант, когато стана обяд. Имаше доста време до вечерта, но тя нямаше намерение да се разхожда безцелно. Затова взе спидъра си и се насочи към едно от малкото места, където можеше да се уедини. Беше малка кантина в долните части на града, но тъй като собственика не позволяваше тук да стават сбивания, нелегална търговия и прочие, мястото беше празно.
Анидара влезе бавно насочвайки се към една свободна маса. Всъщност имаше голям избор - всички маси бяха празни. Един леко притеснен мъж се показа иззад бара, когато чу звънчето поставено над вратата.
- О, клиент! О, Светлина! О, Боже!
Той се завайка насам-натам бършейки ръцете в престилката си и чудейки се какво да прави. Жената се усмихна неволно на действията му и зачака спокойно.
- О, това е паметен ден! - мъжът продължаваше да се вайка. - Добър ден прелестна мадам. С какво мога да услужа на вашата красота и доброта?
Анидара се въздържа да не се засмее, виждаше, че цялата работа с клиента е много важна за него.
- Само Вие ли сте тук?
Мъжът кимна енергично.
- Имате ли лазаня?
Той се изцъкли невярващо и закима още по-енергично.
- Портокалов сок?
Замисли се за секунда и поклати глава отрицателно.
- Жалко ... - тя се усмихна едва-едва.
- Аз ще ви купя! Ей сега се връщам! Слагам лазанята във фурната и сокът ви ще е тук!
Без дори да остави шанс на клиентката си да отговори, собственикът грабна палтото от закачалката и изчезна на някъде.
"Чудесно."
Анидара извади дадената й от джедая холограма и я постави пред себе си. Първо се докосна до Силата, за да провери дали наоколо има някой и след като се увери, че е сама пусна записът. В началото се появи красива жена на около 40-45 години, а до нея мъж на около 30-35 години. Двамата като че ли се погледнаха, за да се уверят, че правят правилното нещо и жената заговори :
- Анидара Дарр, този запис, който гледаш сега е от огромно значение. - жената избираше думите си внимателно. - След като изгледаш посланието имаш два избора - да се съгласиш или да откажеш. При всички случаи тази холограма трябва да бъде унищожена.
Е, ето това вече разбуди любопитството на тъмната джедайка. Това пред нея бяха майстор Даная Диел и учителят Залк Зар`Ди, известни джедаи. Щом те се свързваха с нея, значи беше нещо наистина важно.
- Въпреки, че е в разрез с принципите и джедайския кодекс, ние те молим за помощ. - този път говореше Залк. - Нужна ни е твоята подкрепа в начинанието, което сме започнали. Много рицари-джедаи умряха за тази кауза, но вече не можем да си позволим да ... - той се замисли. - обричаме още хора на смърт.
Да, нещата наистина бяха интересни. Думата отново взе Даная :
- Затова ни е нужна твоята помощ срещу мъж наречен Данте Манаал. Той тероризира Галактиката от доста време насам, но нещата излязоха от контрол последните години. Имаме сигурни сведения, че странни нападения се случват на планетите от Външния пръстен и винаги са замесени хората на Данте. Нещо повече, заплахата, която преди години се оказа едва ли не фатална за нас е отново на прага ни. Преди 3,500 години истинските сити се върнали и поискали това, което им се полага. Ние сме изгубили войната и сме им предали много светове. Но не това е проблемът сега.
Жената се огледа притеснено и кимна на Зар`Ди. Той въздъхна дълбоко и пророни :
- Те са се върнали и искат да завземат Републиката.
Анидара вече сериозно започваше да се тревожи. Щом тези така известни джедаи, които никога не биха тръгнали по пътя на Тъмната страна се обръщаха към нея, значи положението беше отчайващо. Майстор Диел отново погледна умолително в пространството. Сякаш двамата очакваха всеки момент да бъдат хванати и наказани.
- Има знание, знание, което е скрито някъде в нашата Галактика. То ще ни помогне да се справим с тях. - Зал`Ди прошепна тихо. - Твоята леля държеше ключа. Намери я, както и това знание и ти обещаваме, че никога повече Съвета няма да те притеснява. Нашите два гласа, а и още няколко на други джедаи от Съвета ще те предпазват. Просто се съгласи.
Даная се поколеба дали да каже нещо, но не успя. Другият майстор въздъхна дълбоко и прошепна отново :
- Ако си съгласна, прати съобщение до мен. Представи се като " Далиерда Зал`Ди " и кажи, че времето на Манаан е прекрасно и чакаш визита от мен. Така ще разбера, че си съгласна. Ако запазиш мълчание до утре на обяд, ще считаме, че отказваш предложението. Нека Силата да е с теб!
Край на записът. Анидара се огледа невярващо. Предишната вечер бе сглобявала късчетата информация, които успя да изстръгне, но не беше предполагала, че нещата имат толкова огромни мащаби.
Внезапно вратата се отвори и собственикът на кантината влезе. Беше време за обяд.

_________________
Sometimes you have to enter the darkness to save the light ...
avatar
Анидара
Sith Minion
Sith Minion

Female
Брой мнения : 138
Age : 26
Местожителство : ... Korriban ...
Принадлежност към Силата : Тъмен джедай, Consular
Професия : Ловец на реликви
Points : 39
Registration date : 03.03.2008

Character sheet
Раса: Human
Клас: Dark Jedi
Репутация:
4/10  (4/10)

Вижте профила на потребителя http://knights-wars.forumotion.com/forum.htm

Върнете се в началото Go down

Re: Битка за надмощие ...

Писане by DARTHVERENI on 13th Януари 2009, 1:53 pm

На двамата джедаи им отне около четиридесет и пет минути, за да достигнат до търсения адрес. Потропаха.
- Добър ден - поздрави Керел възрастният иторианец, който им отвори. - Може ли да поговорим?
- Досещам се за, какво - въздъхна старецът. - Влезте.
Влязоха вътре, седнаха и иторианецът започна:
- Идвате заради тъмната джедайка, нали. Не мога много да ви кажа.
- Нищо - отвърна Керел. - Всичко, което ни кожете би помогнало. Важно е.
- Снощи наистина преспа тук, но си тръгна и не знам къде е. Освен това може да не повярвате, но имах здравословен проблем, а тя ми донесе лекарства и ме лекуваше с помощта на Силата. - Двамата джедаи се спогледаха. - И не ми се иска да пострада. Още по-малко да...Можете ли да го гарантирате?
- Вярваме Ви - отвърна Керел. - А за другото, твърдо обещание не можем да Ви дадем, но ще направим всичко възможно да не се стигне до там и да се върне към Светлата страна. Е не мога да говоря абсолютно от името на други...- Изправи се. - Благодарности за помощта. Бихте ли ми казали къде е тоалетната?
- Там - посочи възрастния. Изчака Керел да се върне и му каза:
- Имаш прилика с една жена. Към 40-те ( всъщност 41), къса, руса коса. Но тя наистина е зла.
- За съжление това е сестра ми - отвърна джедаят.
Тримата излязоха отвън и в същия миг до тях се взриви граната. Джедаите се изправиха, като по чудо отървали се без наранявания. Спидерът и робота също не бяха засегнати, но стареца лежеше облян в кръв. Керел клекна до него. Той се славеше като доста добър лечител, но не дотам, че да възкресясява мъртъвци.
- Нека почива мир - промърмори Керел, затвори очите му и се изправи.

_________________
За да победиш чудовище трябва да станеш чудовище. Или поне да откриеш, че си способен на постъпки, които си смятал за невъзможно да извършиш

Lоve doesn't lead to the dark side. She will save you, not condemn you"

May the living force be with us
avatar
DARTHVERENI
Sith Assassin
Sith Assassin

Male
Брой мнения : 254
Age : 42
Местожителство : Набу
Принадлежност към Силата : сив джедай (сентинел-наблюдател(
Професия : търсач на знание
Points : 89
Registration date : 05.12.2008

Character sheet
Раса: Human
Клас: Jedi
Репутация:
4/10  (4/10)

Вижте профила на потребителя http://www.new-jedi.forumotion.net

Върнете се в началото Go down

Re: Битка за надмощие ...

Писане by Анидара on 13th Януари 2009, 3:06 pm

Докато собственикът на кантината готвеше, тъмнада джедайка изпрати съобщението си до Зар`Ди. Отговор щеше да получи утре, затова ядеше спокойно. След около половин час приключи с обяда си. Лазанята беше наистина вкусна. Единственият недостатък бе, че собственикът постоянно седеше до нея и я питаше не иска ли още нещо. По едно време, жената остана с усащнето, че той дори брои всяка нейна хапка.
- Колко ви дължа? - попита тя, когато приключи.
Мъжът се замисли, погледна към бара, после към Анидара и каза едва-едва :
- Това е за моя сметка.
Тъмната джедайка се усмихна. Не крадеше чуждо щастие без причина.
- Но аз ... нали съм първия Ви клиент? Парите трябва да се върнат при вас. - очите й проблясваха загадъчно.
- Не ... все пак. - той като че ли се замисли какво да каже.
Може би се колебаеше дали да не поспечели някой кредит, но беше прекъснат от думите на клиентката си :
- Благодаря за почерпката. Храната беше изключително вкусна.
Анидара се изправи бързо и се усмихна на собственика на кантината. Той въздъхна примирено и тръгна умислен към бара.
"Всеки човек трябва да се научи да оцелява, иначе е обречен. Разбира се, не бива да пренебрегва ценностите си."
Тя стана от масата и излезе. Почуди се дали да остави малко кредити, но се отказа. Вярваше, че той не бива да пренебрегва себе си и в това, в което вярва, дори заведението да затвори. Този мъж беше научил най-важния урок на живота, макар да не го осъзнаваше и сега, дори и беден, живееше в пълна хармония със своето "аз"
"Сега да намерим малко ..."
Мисълта на тъмната джедайка остана недовършена, защото усети някакво смущение в Силата. Беше слабо, но доловимо. Анидара се съсредоточи и изведнъж разбра какво има. Жената стисна дръжката на меча си, но я отпусна и със светкавична бързина скочи на спидера. Без да се бави се насочи към мястото, от където идваха смущенията.
Не й трябваха повече от пет минути да стигне до желаната цел. Без да помисли, без да прецени правилно, тя извади меча си и скочи на площадката. До стария иториан, чиято смърт беше усетила по-рано, бяха приклекнали двама мъже.
- Сега ще го последвате!
Двете червени остриета на оръжието й изсъскаха предупредително и тя се приближи още повече. Но вместо да атакува ръката й се закова на място. Какво правеха тези двамата тук?
- Вие?! - очите й изразяваха неверие, ярост и объркване. - Невъзможно е да сте го убили вие.
Жената видя следите от взрива и недоверчиво свали лазерния меч, макар че той продължаваше да пръска зловещата си червена светлина.

_________________
Sometimes you have to enter the darkness to save the light ...
avatar
Анидара
Sith Minion
Sith Minion

Female
Брой мнения : 138
Age : 26
Местожителство : ... Korriban ...
Принадлежност към Силата : Тъмен джедай, Consular
Професия : Ловец на реликви
Points : 39
Registration date : 03.03.2008

Character sheet
Раса: Human
Клас: Dark Jedi
Репутация:
4/10  (4/10)

Вижте профила на потребителя http://knights-wars.forumotion.com/forum.htm

Върнете се в началото Go down

Re: Битка за надмощие ...

Писане by DARTHVERENI on 13th Януари 2009, 4:31 pm

Керел усети приближаването на Анидара миг преди да се появи.
- Здрасти, пак - изправи се той. - Разбира се, че не сме го убили, нито знаем кой. По принцип Мара е спец в експлозивите, но този път аз поне не усетих силоизползващ. А сигурно се сещаш, че търсехме теб. - Погледна за миг към трупа. - Разказа ни как си му помогнала. Поредното доказателство, че все още има добро в теб. Или това, че докато бях под въздействие на задушаването имаше възможност да ме удариш с острието, но не се възползва. И като стана дума за това момента не е много подходящ, но трябва да те питам защо?. Поредния проблясък на доброта или - приближи с 2 бързи крачки до нея и прошепна в ухото й - е нещо по - лично? Нещо свещенно, на което за съжаление в ордена не се гледа с много добро око, нищо, че е най - добрата, макар и не винаги достатъчна, защита срещу Тъмната страна.- Отдръпна се и продължи- А сега предлагам да прибереш меча и да поговорим на спокойствие. А и ако може да похапнем?

_________________
За да победиш чудовище трябва да станеш чудовище. Или поне да откриеш, че си способен на постъпки, които си смятал за невъзможно да извършиш

Lоve doesn't lead to the dark side. She will save you, not condemn you"

May the living force be with us
avatar
DARTHVERENI
Sith Assassin
Sith Assassin

Male
Брой мнения : 254
Age : 42
Местожителство : Набу
Принадлежност към Силата : сив джедай (сентинел-наблюдател(
Професия : търсач на знание
Points : 89
Registration date : 05.12.2008

Character sheet
Раса: Human
Клас: Jedi
Репутация:
4/10  (4/10)

Вижте профила на потребителя http://www.new-jedi.forumotion.net

Върнете се в началото Go down

Re: Битка за надмощие ...

Писане by Анидара on 14th Януари 2009, 9:04 am

Какво по дяволите?! След всичкото това време си мислеше, че може да задава такива въпроси? След всичко, което беше преминало си мислеше, че някога ще получи отговора, който иска? Не, разбира се, че нямаше да стане така. Анидара не прибра меча, не се подчиняваше на никой, още по-малко на него.
- Добро ... - острието изсъска предупредително преминавайки в другата й ръка. - Не съществува.
Двамата джедаи я гледаха очаквателно, защото очевидно имаше да каже още нещо.
- А за това, че не те убих тогава ... мисля, да си запазя тази възможност за по-късно. Достатъчно съм съобразителна, за да знам, че чрез Силата ехото от смъртта ти ще стигне до Съвета, а тогава ще се наложи да ме заловят.
Това беше убедителен аргумент. Самият Мар знаеше, че когато уби тъмния джедай смъртта му е достигнала до повечето сило-чувствителни същества наоколо.
- Това, че помогнах на иторианеца ... явно ми е останало като слабост от джедайското обучение. Трябва да се променя, прав си. Вече няма да върша нищо подобно.
Тя погледна към Стоун. Вече не се налагаше да ги търси. Тъмната джедайка игнорира приближилия се Дакари като му обърна гръб и пристъпи към другия джедай. Червеното острие изчезна в момента, в който Мар посегна към своя лазерен меч.
- Нямам намерение да се бия с теб. - Анидара закачи своя меч на колана си. - Търся помощта ти.
Знаеше, че протести ще има. Знаеше, че джедаят няма да е съгласен, но холограмата беше в джоба й и това накланяше везните в нейна полза.

_________________
Sometimes you have to enter the darkness to save the light ...
avatar
Анидара
Sith Minion
Sith Minion

Female
Брой мнения : 138
Age : 26
Местожителство : ... Korriban ...
Принадлежност към Силата : Тъмен джедай, Consular
Професия : Ловец на реликви
Points : 39
Registration date : 03.03.2008

Character sheet
Раса: Human
Клас: Dark Jedi
Репутация:
4/10  (4/10)

Вижте профила на потребителя http://knights-wars.forumotion.com/forum.htm

Върнете се в началото Go down

Re: Битка за надмощие ...

Писане by DARTHVERENI on 14th Януари 2009, 9:34 am

- Май имаше предвид помоща ви - обади се Керел. - Защото не знам, какво точно става, но идвам с теб. А що се отнася до убийството - свали меча от колана и без да го включва протегна ръка с дръжката към нея - няма да ти преча. Но чувствам, че независимо, какво казваш няма да го направиш. Не го искаш. Все пак държа на последното желание. За Иторианеца също не си убедителна. Никак даже.


Последната промяна е направена от DARTHVERENI на 14th Януари 2009, 10:20 am; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
За да победиш чудовище трябва да станеш чудовище. Или поне да откриеш, че си способен на постъпки, които си смятал за невъзможно да извършиш

Lоve doesn't lead to the dark side. She will save you, not condemn you"

May the living force be with us
avatar
DARTHVERENI
Sith Assassin
Sith Assassin

Male
Брой мнения : 254
Age : 42
Местожителство : Набу
Принадлежност към Силата : сив джедай (сентинел-наблюдател(
Професия : търсач на знание
Points : 89
Registration date : 05.12.2008

Character sheet
Раса: Human
Клас: Jedi
Репутация:
4/10  (4/10)

Вижте профила на потребителя http://www.new-jedi.forumotion.net

Върнете се в началото Go down

Re: Битка за надмощие ...

Писане by Alexander on 14th Януари 2009, 10:14 am

Какво?!
След пристигането им при иторианеца, Мар беше пазил мълчание, в повечето време, докато не излязоха, за да си ходят. Пред тях еше експлодирала граната. Мар и Керел веднага бяха отскочили настрани, благодарение на джедайското си обучение, но иторианецът нямаше този късмет. Дакари се приближи към него да провери дали е жив, докато по-младият джедай незабавно след като се изправи активира своя лазерен меч и оглеждаше всички околни сгради. Малко след това Керел съобщи, че нищо не може да се направи за иторианецът, а след старателното оглеждане и проверка дори със Силата, Мар не успя да открие нападателя и изключи меча си. Малко след това осети трептене в Силата и сякаш от никъде се появи Анидара. Джедайте бяха в готовнос за нова битка, тъй като жената беше включила своето оръжие. Беше шокирана от съдбата на иторианецът, колкото и да се опитваше да го прикрива, в нея се усещаше доброто.
Мар все още стоеше в готовност да изтегли своето оръжие, когато след неоспешния опит на Керел да я върне към светлината, или поне така се стори на Мар, Анидара се приближи към по-младия джедай обръщайки гръб на Дакари и изключвайки лазерния си меч. Приближи се до Стоун и каза:
- Нямам намерение да се бия с теб. - Анидара закачи своя меч на колана си. - Търся помощта ти.
Все още несигурен какво да очаква Мар отвърна:
- Моята помощ! Търсиш помощ от човек, който допреди по-малко от едно денонощие се опита да убиеш и още повече - търсиш помощ от джедай, след като ти съвсем очевидно показваш, че си тъмна! - Мар беше повече от шокиран, но се опита да го прикрие.

_________________
The Force will be with you, always!
avatar
Alexander
Член на Джедайския Съвет
Член на Джедайския Съвет

Male
Брой мнения : 1284
Age : 27
Местожителство : Beyond the Outer Rim...
Принадлежност към Силата : Light side
Професия : Jedi Knight
Points : 2175
Registration date : 20.04.2008

Character sheet
Раса: Human
Клас: Jedi
Репутация:
2/10  (2/10)

Вижте профила на потребителя http://www.revengeofthesith.org/

Върнете се в началото Go down

Re: Битка за надмощие ...

Писане by Анидара on 14th Януари 2009, 11:05 am

Въпреки че сега би бил най-подходящия момент да се усмихне иронично, Анидара остана сериозна. Всеки има своите съмнения. Самата тя едва ли би била толкова доверчива ако беше последователка на Светлата страна. Добре, така да бъде. Трябваха преговори и убеждение. Изведнъж Керел отново се обади и жената се обърна за секунда. Той откачи меча си и го подаде без да е включен. Този път вече се усмихна, само че този път снизходително към Дакари :
- Не ми трябва твоето разрешение да те убивам.
Тъмната джедайка отново се обърна към Стоун и повдигна въпросително вежда :
- Казваш, че съм искала да те убия ... - жената направи замислена физиономия. - Тогава защо си тръгнах? При всички случаи не съм страхливка и този зад мен може да го потвърди.
Тя посочи с глава Керел без да се обръща.
- Щом съм поискала помощта ти, значи наистина го мисля. Има неща, които стоят доста над Светлата или Тъмната страна и това са животите на много хора. Готов ли си да жертваш милиони невинни, защото по правило сме врагове? Майстор Даная Диел и учителят Залк Зар`Ди доказаха, че са наистина мъдри и решиха, че могат да забравят конфликта между мен и Съвета, за да помогнат на тези невинни хора. Ти какво ще кажеш? Ще играеш по начертаните правила или ще се опиташ да излезеш извън клишето и да докажеш, че Силата си е Сила и никой не може да казва каква е и как да му служи. Все пак ние служим на нея, нали така?
Керел понечи да каже нещо, вероятно отново да отбележи, че задължително ще дойде, но Анидара вдигна ръка в знак, че първо ще чуе Мар. Знаеше, че Дакари ще дойде, не се беше надявала и на друго, въпросът беше да убеди младия Стоун.
- Ако искаш можеш да видиш доказателства?
Анидара извади от вътрешността на мантията си холограмата. Беше изтрила частите със споменаването на леля й, така че да не издава всичко, което майсторите й са доверили. Все пак те й имаха доверие. Не, че значеше много за нея, но й беше нужно, за да може да й помогнат срещу ситите, когато това се наложи.

_________________
Sometimes you have to enter the darkness to save the light ...
avatar
Анидара
Sith Minion
Sith Minion

Female
Брой мнения : 138
Age : 26
Местожителство : ... Korriban ...
Принадлежност към Силата : Тъмен джедай, Consular
Професия : Ловец на реликви
Points : 39
Registration date : 03.03.2008

Character sheet
Раса: Human
Клас: Dark Jedi
Репутация:
4/10  (4/10)

Вижте профила на потребителя http://knights-wars.forumotion.com/forum.htm

Върнете се в началото Go down

Re: Битка за надмощие ...

Писане by Alexander on 14th Януари 2009, 11:54 am

Мар слушаше без да прекъсва, за разлика от Керел, който за втори път опита да се намеси в разговора. Очевидно жената беше решила, да не му обръща внимание, засега.
По време на обясненията си Анидара беше споменала учителите Даная Диел и Залк Зар`Ди , които са се съюзили с нея. И също за загиването на много невинни хора. Мар все още се колебаеше и каза:
- Все още не разбирам за какво става дума, че ти трябва помощ, както и тази на учителите Даная Диел и Залк Зар`Ди. - Анидара го прекъсна:
- Ако искаш можеш да видиш доказателства? - и извади холограма която показа запис на двамата учители джедай. Това донякъде убеди Мар, но пък една холограма можеше да бъде пренаправена, но само каза като посочи към забравения Керел:
- Добре ще ти помогна, но Керел трябва да дойде също. - Анидара кимна. Младият джедай все още нямаше й доверие, но с помоща на Керел, съвсем скоро щеше да се увери в истинността на думите й.

_________________
The Force will be with you, always!
avatar
Alexander
Член на Джедайския Съвет
Член на Джедайския Съвет

Male
Брой мнения : 1284
Age : 27
Местожителство : Beyond the Outer Rim...
Принадлежност към Силата : Light side
Професия : Jedi Knight
Points : 2175
Registration date : 20.04.2008

Character sheet
Раса: Human
Клас: Jedi
Репутация:
2/10  (2/10)

Вижте профила на потребителя http://www.revengeofthesith.org/

Върнете се в началото Go down

Re: Битка за надмощие ...

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите