Order 66

Go down

Order 66

Писане by Alexander on 18th Март 2009, 12:05 pm


Автор: Карен Травис
Издадена на английски: септември 2008
Издава: Del Rey

Войната на Клонираните достига връхната си точка. Предателства навсякъде. Предателството изисква кураж. Командири, джедаи и цялата Галактическа Република трябва да приеме края на живота такъв какъвто го познава... и да посрещне изкачването на една империя.
След трудните битки в Hard Contact, Triple Zero и True Colours идва голямата кулминация от New York Times bestselling author (най-продаваният автор на New York Times) Карен Травис и неговата поредица Republic Commando (Командос на Републиката). След като една ера на война наближава своя край, идва нов обрат, който ще разтърси галактиката и ще започнат действия, които ще променят съдби и ще отекват в историята.
Въпреки, че Войната на Клонираните наближава своя експлозивен край, никой не знае, дали победата ще е на Голямата Републиканска Армия или на Сепаратистите. Но без значение кой ще победи, залозите за елитните Републикански Командоси от екипи Делта и Омега са най-високи, както и за всеизвестните Напреднали Командоси, известни като Null ARCs.
С намаляването на силите на Републиката от огромните загуби, последното нещо, което тези войници искат да чуят е, че Кнацлер Палпатин пази огромни резерви от клонирани войници. Сержант Скирата, ментор на командосите, няма намерение да стои безучастно, докато Палпатин ги праща на заколение. Скирата започва да планира отделянето на войниците от Републиканската Армия, но неговият геройчен опит ще се провали, ако не спре ускорения разтеж на клонираните. За да успее ще му трябва помощ от ученият на Сепаратистите - Оволот Куайл Утан, който се намира в затвор на Армията на Репибликата. Хванали предателството на своите лидери и биещи се за живота си командосите и Null ARCs, правят всичко по силите си, за да донесат победата срещу Сепаратистите и да спасят галактиката.
Но дори и най-могъщите оръжия може да се окажат недостатъчни срещу истинската заплаха. И нищо не може да спре апокалиптичния ужас пуснат след студените думи на Палпатин: Моментът настъпи. Изпълнете Заповед 66. Превод: Джедаите се опитаха удар, убийте всички, които влязат в обхват.
Със своята вяра в Републиката и вярнос към съюзниците джедаи, войниците ще бъдат изправени пред своя последен тест, как хората от групите Омега и Делта ще реагират към най-позорната заповед в историята на галактиката?

_________________
The Force will be with you, always!
avatar
Alexander
Член на Джедайския Съвет
Член на Джедайския Съвет

Male
Брой мнения : 1284
Age : 27
Местожителство : Beyond the Outer Rim...
Принадлежност към Силата : Light side
Професия : Jedi Knight
Points : 2175
Registration date : 20.04.2008

Character sheet
Раса: Human
Клас: Jedi
Репутация:
2/10  (2/10)

Вижте профила на потребителя http://www.revengeofthesith.org/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите