Зората на джедаите: В празнотата

Go down

Зората на джедаите: В празнотата

Писане by Alexander on 20th Януари 2013, 7:27 am

Древен орден на Дже'даии е създаден на планетата Тайтон. Обучавана от своите мъдри учители, Ланории Брок изучава мистериите и методите на Силата. Tя е една от най-могъщите ученици. Но въпреки, че Силата е във вените на Ланории и на нейните родители, брат й не я притежава. Той започва да презира и избягва Дже'даиите, и неговото обучение по древните методи завършва трагично.
Сега, живейки самотен живот, обикаляйки из галактиката да поддържа реда, Ланории е извикана от Съвета на Дже'даиите по изключително важен въпрос. Лидерът на фанатичен култ, който обикаля неизследвани части на космоса, иска да отвори космически портал, като използва ужасяваща тъмна материя, като по този начин рискува да предизвика катаклизъм, който ще погълне цялата звездна система. Но по-шокиращото за Ланории, от това цяла система да бъде унищожена, е решението на учителите Дже'даии да възложат задачата да го спре, на нея. След невероятно разкритие, което показва защо точно тя е избраната - гениалният, луд, когото тя трябва да открие и спре на всяка цена, е брат й, за чиято смърт тя дълго е тъгувала и от чийто живот тя сега трябва да се страхува.

Автор на книгата Зората на джедаите: В празнотата е Тим Лебон и тя ще излезе на английски език на 7-ми май, 2013 година. Издава Del Rey.

_________________
The Force will be with you, always!
avatar
Alexander
Член на Джедайския Съвет
Член на Джедайския Съвет

Male
Брой мнения : 1284
Age : 27
Местожителство : Beyond the Outer Rim...
Принадлежност към Силата : Light side
Професия : Jedi Knight
Points : 2175
Registration date : 20.04.2008

Character sheet
Раса: Human
Клас: Jedi
Репутация:
2/10  (2/10)

Вижте профила на потребителя http://www.revengeofthesith.org/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите